avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 8 maj 2010

All Star Team

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 21:24

Avbytarbänkens All Star Team för säsongen 2009/2010.


Spelarna i nedanstånde lag är uttagna baserat på hela säsongen. Skadade spelare har alltså svårare att komma med. Laget är baserat på magkänsla och lite lite hjärta. Ett hjärta som inte bara slår för färg på tröjan utan även för en del enskilda spelare, oavsett lag.



Målvakt: Stephen Nielsen, Drott.


För sin förmåga att stänga målet. Inte seriens jämnaste målvakt men den bästa sett till topp och prestation i förhållande till lagets prestation.


Vänstersex: Philip Nilsson, Ystad


En säsong utan några vidare prestationer på positionen. Nilsson har fått sitt genombrott och presterat på en bra nivå hela säsongen.


Mittsex: Eric Fritzon, Sävehof


Sugkoppar och en fantastisk förmåga att ligga på rätt sida försvararen. Uttagningen baseras på Fritzons offensiva prestationer.


Högersex: Marcus Enström, Alingsås


Oerhört tight kamp med Ekberg. Enström tar platsen för sin avslutning av säsongen då han med Ekbergs speltid gjorde minst lika många mål som YIFaren. Fantastisk spänst och ett varierat avslut.


Vänsternio: Sebastian Seifert, Ystad


Visade i slutspelet att han är en grymt bra spelare. Dessutom har de främsta konkurrenterna inte gjort någon toppsäsong. Ledaregenskaper och försvarsjobb talar oxå till Seiferts fördel.


Mittnio: Gunnar Steinn Johnsson, Drott


Vad månde bliva av denna lirare. Bara 21 år men åndå mer komplett än de flesta spelarna i serien. En personlig favorit.


Högernio: Zoran Roganovic, H 43


Det är svårt att blunda för att den gamle fortfarande är dominant. Vinnare av skytteligan och med ett handbollshjärta som få. Unnar fortarande Zoro en bättre omgivning.


Försvarare: Andreas Ungesson, Sävehof


Om Fritzon ska byta bakåt så bör han göra det med en klubbkamrat. Ungesson är dessutom en grym andrafasspelare som satsar lika hårt framåt som han spelar hårt bakåt.


Tränare: Ulf Sivertsson, Drott


Respect!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards