avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Dubbla budskap

Av avbytarbanken - 29 april 2010 18:43

I Hallandsposten gnäller en spelare över svinigt spel från Drott sida. Spelaren i fråga är Sebastian Seifert, som själv stått för säsongens fulaste tilltag.


”Tycker han spelar som en djävla kärring, filmar hela tiden och gnäller. Jag är så trött på honom”, säger Seifert till HP. 


Avbytarbänken har visserligen varit inne på samma linje som Seifert vad gäller Mattssons filmningar och gnäll, men är det något lag som spelar svinigt så är det Ystad. Och vad gäller gnäll så är inte Seifert guds bästa barn.


Vem som har rätt eller fel får tittarna bedöma. Som objektiv åskådare tror Avbytarbänken på en tuff fight där domarna måste vara hårda och konsekventa om det inte ska spåra ur.

 
 
Ingen bild

!

30 april 2010 10:41

Trist med detta ständiga förakt avseende Ystad. Som AHK:Are borde Avbytarbänken vara van vid grisigt spel. Självklart är de båda lagen taktiska i sina uttalande. Mattsson är en filmningarnas mästare och har sin motsvarighet i Hasse i Ystad. Däremot är det den hårdaste och tuffaste seminfinalserien på många år och båda lagen sköter det riktigt snyggt trots tuffa tag. Tänk om det var hockeyspelare eller från Sävehof. Vilket jäkla liv det skulle bli vid varje kontakt. Hoppas hårdheten i Drott/Ystad får Sävehof på fall.

 
Ingen bild

fp

30 april 2010 23:21

Om det finns bloggare som föraktar Ystad - eller rättare sagt, läsare som upplever allt som inte är euforiskt hyllande och blundande för alla fel som förakt - så finns det sannerligen desto fler som föraktar Sävehov och inte förspiller något tillfälle att dra in dem i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Jag är förmodligen färgad, men jag tycker nog inte att Sävehof i något avseende är ett gnälligare lag än Ystad, och definitivt mindre gnälligt än Guif.

Och om hårdhet är den faktor som kommer att avgöra finalen så tror jag inte att varken Ystad eller Drott har en chans. Deras hopp står väl snarare till att Sävehof viker ner sig under sina egna hjärnspöken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards