avbytarbänken

Alla inlägg den 12 april 2010

Av avbytarbanken - 12 april 2010 22:28

Sävehof satte ner foten och Bajen verkade inte bry sig.


Avbytarbänken såg inte matchen i Partille men av online att döma så spelades matchen ganska normalt. Sävehof vann till slut stort och visade att man är bättre än Ystad. Matchen var dessutom väldigt snäll med endast två utvisningar. Båda för Sävehof. 975 på läktaren var oväntat bra.


476 personer tog sig till Eriksdalshallen. Verkar dock inte som att Bajen brydde sig om att göra dessa själar nöjda. Malmö vann löjligt säkert och tog enligt HEH sin första slutspelsseger. Men vänta nu...det är väl HEH som kommit på att detta inte är något slutspel utan en fortsättningsserie? Malmös seger hamnar i maratontabellen över elitseriepoäng, inte slutsspelsdito.


I morgon kommer Avbytarbänken ge sin syn på slutspelsserien som företeelse.

Av avbytarbanken - 12 april 2010 10:13

Avbytarbänken trodde i sin enfald att TV 4 skulle sända dagens match, och att det var en av anledningarna till att grupperna färdigspelades på olika dagar. Som vanligt ingen logik.


Betyder att Avbytarbänken måste bege sig till Partillebohallen för att se matchen. Roligare då att se matchen via HEHs online. Då kan man åtminstonne låtsas att det är stämning på läktarna och att speakern inte skriker sönder trumhinnorna.


Det finns fortfarande en uppenbar risk att dagens match blir lätt parodisk. Dessbättre skiljer det tillräckligt många mål mellan lagen för att det värsta scenariot ska utebli. Båda lagen vill ju möta Drott och det innebär att båda lagen även vill förlora. Tänk er en match där lagen försvarar motståndarnas mål och försöker göra mål på sig själva. Problemet är bara att den egna målvakten inte får spela i motståndarnas målgård...


Troligen kommer matchen spelas precis som vanligt. Situationer kan dock uppstå om Ystad leder med fem-sex bollar med minuten kvar. Då kan Sävehof enkelt släppa in några bollar till. Å andra sidan vill inte Ystad göra de sista målen. Passivt spel, någon?


Slutligen ett litet förtydligande från igår. Avbytarbänken håller på Drott enbart för att Drott är Drott och laget har efter Magnus Anderssons tid varit Avbytarbänkens "andralag". Dessutom roligt med en uppstickare. Har således inget att göra med att Ystad står för motståndet.

Ovido - Quiz & Flashcards