avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Halvtidsgnäll

Av avbytarbanken - 29 april 2010 20:41

Några reflektioner från första halvlek


Hur kan domarna undgå att blåsa av när Nielsen får bollen i ansiktet. På returen får Seifert öppet mål eftersom målvakten är ur spel.


Om Drott ska åka på en tvåa varje gång de är i närheten av ansiktet så kanske det vore idé att plocka av Ystadpågarna för det uppenbara spelet mot ansiktet.


Verkar vara lika svårt i Halmstad att trycka på musikens stoppknapp när motståndarna går till anfall som det är i Kristianstad.


Övertramp på kantspelare i fina lägen. Var finns känslan?

 
 
Ingen bild

Rulle

29 april 2010 21:29

Spelar ju ingen rollvem som vinner detta, vederbörande lag kommer ju att krossas av Sävehof iaf, tyvärr

 
Ingen bild

!

30 april 2010 10:46

Fortsätter ditt hat mot Ystad. Känns som om hela bloggen nu bygger på ditt förakt. Trist och osakligt. Igår skulle det blivit betydligt fler utvisningar på båda håll och Drott spelar minst lika hårt som Ystad. Men kanske är uppstickaren lättare att tycka om än den starkaste skåneklubben som hela tiden sagt att man ska till Malmö?

Var gärna partisk men att bara ständigt hacka på en klubb känns osmakligt och visar på stor okunnighet.

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

30 april 2010 11:08

Så känner nog inte de personer som inte lika uppenbart som du håller på Ystad, vare sig du förnekar det eller inte. Avbytarbänken har inget emot Ystad som förening. Däremot väldigt svårt för vissa spelare. Å andra sidan har även Mattsson fått sig en skopa i de senaste inläggen.

Kul att du måste gå till attack mot Alingsås för att försvara ditt inlägg. Alingsås är ju redan utslagna och har inget med saken att göra. AHKs grisiga spel bygger dessutom bara på en mediehause från förra säsongen. En avundsjuk Garpås fanns oxå med på ett hörn.

Om bloggaren varit stort okunnig så hade du knappast följt bloggen under så lång tid. Vem var det förresten som kallade Charlie för dussinlirare. Knappast någon okunnig va?

Tröstar det dig att Avbytarbänkens röst för bästa v6 gick till Philip Nilsson?

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

!

30 april 2010 11:15

Visste att du skulle bli upprörd (precis som jag var) men jag tycker bloggen är bra bortsett från att det är sådan negativ fokus på skånelagen och främst Ystad i återkommande inlägg. Är fullt medveten om vår partiskhet, men visst måste man få skriva om att man inte håller med.

"AHKs grisiga spel bygger dessutom bara på en mediehause från förra säsongen" Samma sak som med Ystad i år. En ful smäll och ni är flera från främst väst som skriver om ystad som värsta busgänget.

vad gäller Charlie så är han en dussinlirare i Elitserien. Inget kosntigt med det och alla kan inte tillhöra topp 5 på sin position. Således finns det övervägande dussinlirare i lagen. Bästa V6 i år KAN vara Nilsson. Tröstar det dig att min röst gick till Enström :) Ekberg kanske bästa egentligen, men Enström vassare utveckling i år och en coming man.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards