avbytarbänken

Alla inlägg den 22 april 2010

Av avbytarbanken - 22 april 2010 20:40

Det blir ingen ny final för Guif. Sävehof släpper inte tre raka.


Det satt hårdare åt idag, men Sävehof verkade ha hyfsad koll på matchen. Det var egentligen bara sex utvisningar som gjorde att Sävehof inte avgjorde förrän i slutskedet. Forsberg var inte lika lysande idag, men Danne var bara marginellt bättre än senast och det räcker inte. Efter fyrtio minuter hade målvakterna fyra räddningar var och Avbytarbänken funderade på varför ingen tränare vågade byta. Under sista tjugo gjorde målvakterna sju respektive nio räddningar och bevisade kanske att ett byte varit förhastat.


Aren och Tholin verkar vara de enda Guifarna som är i form, och kanske får Guif nu sota för att formtoppen tvingades in redan i mars. Sävehof har därmot helt lugnt kunnat koncentrera sig på formtopp i slutspelet och skördar nu frukterna. 

Av avbytarbanken - 22 april 2010 14:12

Kanske har kvalserietabellen nu hittat sitt slutliga utseende.


Uppskrivna Tumba förlorade mycket överraskande mot Önnered och fick se sig passerade av strecket. Istället innehar nu de tre elitlagen platserna som ger spel i högsta divisionen.


Avbytarbänken tippade att LIF skulle få det svårt i kvalserien, vilket var ett totalt felaktigt tips. LIF har hittills dominerat och trots senaste förlusten känns elitplatsen bombsäker. Kristianstad och H 43 jagas fortfarande av Tumba men har nu en förlust till godo.


Kvalserien kommer trots allt leva till de sista omgångarna. Synd bara att serien inte blivit i närheten av så het som de flesta hoppats på. Ingen tv/webb och ganska skral bevakning även i tidningar och bloggar.

Ovido - Quiz & Flashcards