avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Slutet för Guif

Av avbytarbanken - 22 april 2010 20:40

Det blir ingen ny final för Guif. Sävehof släpper inte tre raka.


Det satt hårdare åt idag, men Sävehof verkade ha hyfsad koll på matchen. Det var egentligen bara sex utvisningar som gjorde att Sävehof inte avgjorde förrän i slutskedet. Forsberg var inte lika lysande idag, men Danne var bara marginellt bättre än senast och det räcker inte. Efter fyrtio minuter hade målvakterna fyra räddningar var och Avbytarbänken funderade på varför ingen tränare vågade byta. Under sista tjugo gjorde målvakterna sju respektive nio räddningar och bevisade kanske att ett byte varit förhastat.


Aren och Tholin verkar vara de enda Guifarna som är i form, och kanske får Guif nu sota för att formtoppen tvingades in redan i mars. Sävehof har därmot helt lugnt kunnat koncentrera sig på formtopp i slutspelet och skördar nu frukterna. 

 
 
Ingen bild

gh

22 april 2010 22:10

"Aren och Tholin verkar vara de enda Guifarna som är i form"

ja du kan ju omöjligt sett matchen iallafall.. herregud

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

22 april 2010 22:40

Helt korrekt. Såg förra matchen och följde dagens online. Pava hade bara två avslut. Zacke satte inte ens hälften av sina spellägen. Danne hade återigen låg procent. Hittar inga spelare som visar slutspelsform.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

gh

22 april 2010 22:49

Att påstå att Robin Andersson inte är i form är absurt. Zacke sätter alla sina straffar i matchen och sätter några spelmål också.

Robin Andersson och Haukur Andrésson fixade nästan alla utvisningar och satte spelare som Tholin, Aren och Blank i fantastiskt bra lägen (Blank missade mycket). Men att komma med ett sånt påstående utan att ha sett matchen håller inte, att bara Aren och Tholin är i bra form. Plus att Danne i buren var grym andra halvlek.. tog 2 straffar i rad, flera frilägen från 6-meter och hade störst del i lagets vändning.

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

23 april 2010 10:28

Beakta order "verkar", vilket innebär att tesen är ett antagande och inte fakta.

Avbytarbänken glömde Robin. Han VERKAR oxå vara i form. Att sätta fyra straffar vittnar inte om form. Inte heller att bränna fyra av sex kantlägen. Danne spelade visserligen upp sig men 32 % är inte en siffra som visar form.

Å andra sidan. Du var uppenbarligen där, så vi bestämmer här och nu att Guif är i fin slutspelsform.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Andy

Andy

28 april 2010 12:00

Tycker att Sävehof tog hem det här med sin fysik. GUIF räckte inte riktigt till. Spelare som Robin Andersson måste lyckas och det har han inte riktigt gjort. Även om Aren gjort en del mål så känns han fortfarande lite valpig och han är enligt mig ingen plusspelare.

GUIF's stora bekymmer under semifinalspelet har varit målvakterna. När Forsberg framstår som en vägg trots att han inte har speciellt hög räddningsprocent betyder detta att Johansson (och till viss del Ekman) i GUIF's mål varit olyckliga. Jag tycker det har känts som att Johansson saknat känslan i målet. Han har hela tiden gått i "sitt" hörn istället för att gå lite på känsla. Så fort Sävehof vänt en boll har den gått in.

Observera att jag grundar mina tankar här på HELA semifinalspelet. Simma lugnt och grattis till ettårsfirandet!

http://snackahandboll.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards