avbytarbänken

Alla inlägg den 11 april 2010

Av avbytarbanken - 11 april 2010 19:27

Lite stiljte i bloggandet senaste veckan. Därför några korta rader om sånt som skett.


Nettervem? Om det är Ystads förstärkning på mittsex så kan Avbytarbänken bara önska lycka till. Det lag som värvar Hasse får ett sportsligt lyft. Enligt rapport till Avbytarbänken verkar dock anledningarna till Hasses flytt mer handlar om saker utanför planen.


Zanotti tränar Lugi. Således bara Sandgrens fel att det gick som det gick. Luktar sent beslut och en sista utväg från Lugiledningen.


Boqvist säger själv att han varit i kontakt med Hammarby. Om det är något lag som inte ska värva dyra Bokqvist så är det Bajen. Finns det ingen verklighetsförankring på Söder?

Av avbytarbanken - 11 april 2010 19:14

Föga överraskande slog Drott Skövde och tog förstaplatsen i gruppen. Mer överraskande hur mycket bättre Alingsås var än gästande Guif.


Första halvlek tillhörde visserligen Guif men under andra halvan visade Alingsås att en eventuell semifinalserie hade kunnat bli rolig. Måste vara oerhört frustrerande att spela mot Guif och firma Andersson/Andreson som ständigt tillåts ta fyra steg och fler i sina satsningar. Inte sällan utdelas varningar och utvisningar till försvararen trots att de har full koll under den regelrätta delen av satsningen. Om inte domarna studerar dessa spelare bättre så kan Guif störa Sävehof.


Tobias Aren är en pärla som bara kommer bli bättre. Hur kunde Sävehof släppa honom? Tholin visade dessvärre att han fortfarande är en "snorunge", för att använda egna tränaren ord, och tilläts inte springa in sin normala målskörd. Synd att Zacke var febersjuk. Hade varit kul att jämföra hans insats med Marcus Enströms.


Enström som var helt fantastisk och satte samtliga tretton avslut. Snacka om formtopp inför landslagsdebuten. Mikael Aggefors lugnade återigen alla Alingsåsfans som fruktat att Kappelin ska lämna.


Alingsås missade alltså semifinal men får nog se denna säsong som en investering för framtiden. CL-spelet kan ge positiva effekter nästa säsong och kanske kan Alingsås ta sig en bit i någon av de andra Europacuperna.


Drott fortsätter att glädja Halmstadpublliken och krossade Skövde. Inga nerver i Halland. Förhoppningsvis slår laget Ystad i semi och får kröna säsongen med en final. Ja, Avbytarbänken håller nu på Drott.


I morgon "avgörs" grupp 1. Efter det kommer Avbytarbänken att utvärdera och ge sin syn på slutspelsserien.

Ovido - Quiz & Flashcards