avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Slutet

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.


Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.


Bloggen startades av två huvudanledningar. Den primära var att hålla igång skrivandet då arbetsmarknaden för tillfället var trög. Vad bättre än att skriva om sitt största intresse? Den andra anledningen var att det inte fanns något vettigt forum för handbollsåsikter på nätet. Ingenstans att spy galla, föra fram idéer eller skriva om handboll i stort.


Avbytarbänken påstår inte på något sätt att det funnits en dold agenda med bloggandet. Tanken om att väcka fler slumrande entusiaster fanns ändå någonstans i bakhuvudet, och idag finns det gott om handbollsbloggare. Avbytarbänken vill inte heller påstå att denna blogg är anledningen till alla dessa handbollsbloggar, men hoppas ändå att bloggen påverkat fler att ta steget ut på nätet.


Senast och starkast i raden av bloggar är givetvis kollektivet Evert Ekh. En rad personer som på kort tid fått många läsare och visat att det går att få till en konstruktiv dialog med handbollspotentaterna. Avbytarbänken vågar lova att Ekh och andra seriösa bloggare kommer att skörda frukterna av sitt arbete inom överskådlig framtid.


Tillbaka till anledningarna till bloggstoppet. Avbytarbänken kommer till hösten att engageras i en profession inom handbollen (nej, inte inom Alingsås HK). I denna roll kommer Avbytarbänken ha chansen att påverka svensk handboll i rätt riktning och se till att handbollen syns på ett så bra sätt som möjligt. Att jobba sida vid sida med klubbar och spelare och samtidigt blogga under pseudonym känns varken ärligt eller rätt. Att blogga under eget namn är inte heller något alternativ, av samma anledning som ovan.


Avbytarbänken vill poängtera att detta inte är ett inlägg som syftar till bedjande kommentarer om att fortsätta blogga. Beslutet är taget och definitivt. Däremot är det inte otänkbart att Avbytarbänken fortsättningsvis dyker upp i andra bloggars kommentarsfält. Inte heller helt osannolikt att Avbytarbänken, eller snarare personen därbakom, framåt hösten återkommer med fler skriverier. Men då utan pseudonym och med en mer journalistisk inriktning.


Tack till alla er som på något sätt deltagit i Avbytarbänkens arbete. Till alla som läst bloggen och till alla som kommenterat och deltagit i debatten. Lev väl och fortsätt ägna er tid åt handboll. Ju fler vi är, desto starkare blir vi.


// Avbytarbänken

 
 
Ingen bild

M

11 maj 2010 21:33

:(

 
Ingen bild

Rulle

11 maj 2010 21:59

Ber att få tacka för den tid som varit!

 
Ingen bild

sektion c

11 maj 2010 22:47

Lycka till önskar kristianstad !

 
Ingen bild

fp

11 maj 2010 23:27

Det var en mycket tråkig nyhet. Den här bloggen har ofta gett en massa intressanta fakta och sakkunniga infallsvinklar som man inte har fått någon annanstans.
Dessutom ett västsvenskt perspektiv som kommer att saknas.
Ber också att få tacka för den tid som varit.
Nästa år blir det f.ö en västsvensk final i Scandinavium.

 
Ingen bild

Axnér

12 maj 2010 10:44

Tack för intressant läsning och lycka till med det nya jobbet! Tror iof att du fortfarande inte betygsatt alla programblad än :-)

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

12 maj 2010 13:29

Så sant, men vad Avbytarbänken förstått så finns det ändå inget som slår programbladet för säsongens sm-finaler.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nisse

12 maj 2010 16:32

Jag hoppas att avbytarbänken kommer att väckas till liv någon gång i framtiden igen!:)

 
Ingen bild

Robban

12 maj 2010 19:58

Lycka till med jobbet att utveckla svensk handboll!
// en trogen läsare

 
Ingen bild

!

14 maj 2010 12:51

Delade kanske 25% av dina åsikter :)....som du märkt, men du höll ändå klass och att du fortsätter inom hanbollen är ett plus.Keep up!

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

15 maj 2010 15:22

Avbytarbänken tackar för de avslutande kommentarerna.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Stürmerfoul

Stürmerfoul

17 maj 2010 15:19

Trist att du slutar blogga, men förstår att det inte går att kombinera med ditt kommande uppdrag. Tror visst att du både inspirerat andra bloggare och påverkat debatten. Det blir tomt utan dig. Är också rädd att du inte är den ende bloggaren som kommer att lägga av. Det tar trots allt mycket tid och kraft att hålla igång en blogg.

Lycka till framöver!

http://www.sturmerfoul.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 21:24

Avbytarbänkens All Star Team för säsongen 2009/2010.   Spelarna i nedanstånde lag är uttagna baserat på hela säsongen. Skadade spelare har alltså svårare att komma med. Laget är baserat på magkänsla och lite lite hjärta. Ett hjärta som inte bara ...

Ovido - Quiz & Flashcards