avbytarbänken

Alla inlägg den 3 juli 2009

Av avbytarbanken - 3 juli 2009 09:40

Händer inte mycket på handbollsfronten nu. I vilket fall inte elitmässigt. Handbollsturneringar som Partille Cup och Åhus beach håller istället handbollsintresset uppe i semestertider.


Avbytarbänken besökte Heden, och Partille Cup, under gårdagen och kan bara konstatera att det finns talang och bredd så att det bör räcka till ett gäng framtida landslag. Kul att se så många landslags- och elitspelare/tränare på plats. Tjugotalet kända namn kunde enkelt räknas in under de timmar avbytarbänken var på plats.


Om några veckor är det dax för Åhus, en turnering som visar att handboll kan spelas på flera sätt. Åsikterna går isär om beachhandboll är bra för utvecklingen eller fullkomligt förkastligt. Troligen ligger sanningen någonstan mittemellan, men en sak är säker - beachhandboll är fantastiskt kul och det är huvudsaken.


HEH har semesterstängt. Hur tänkte man där? Kommer hemsidan inte att uppdateras alls? Ska allt vara orört i över en månad? Förhoppningsvis kommer hemsidan att uppdateras sporadiskt. I annat fall borde HEH på allvar funderat på en sommarvikarie. För oss som gillar att läsa om handboll blir det i vilket fall till att surfa runt på diverse tidningssidor för att hitta de relativt få artiklar som publiceras under juli månad.

Ovido - Quiz & Flashcards