avbytarbänken

Alla inlägg under november 2009

Av avbytarbanken - 3 november 2009 10:42

Om Partilles stolthet vill ha kvar segerchansen i Elitserietabellen så krävs seger mot Alingsås i morgon.


Alingsås har ännu inte förlorat. Sävehof har redan tappat fem poäng. Vinner Alingsås så skiljer det sju poäng lagen emellan, och lika många poäng måste Sävehof hämta in för att ta förstaplatsen. Det blir omöjligt uppdrag.


En Sävehofseger skulle inte bara hjälpa dem själva. Ystad, RIK och LIF skulle alla få en riktigt bra chans att hänga på Alingsås i toppen. Trion är tre poäng bakom efter sex omgångar.


Avbytarbänken tror att derbyt vanan trogen slutar med ett kryss. 20 pengar på det.


Mycket glädjande att alla kan följa denna intressanta match via livehandboll.se. Matchstart 19.30

Av avbytarbanken - 1 november 2009 14:46

Super Cup är avslutad. Sverige skötte sig ok, och förhoppningsvis har Staffan och Ola fått några svar.


Stenbäcken verkar vara förbundskaptenernas favorit. Bliznac fick återigen bara knappa kvarten på sig. Möjligen är det så att de ser Bliznac som etta och hårdtestar Stenbäcken för att se om han ska få en plats. Den teorin känns dock inte helt vattentät.


I mål hoppas Avbytarbänken innerligt att Sandström, Beutler och Sjöstrand spelar och att Persson väljs bort.


Högersex känns inte som en säker position. Lennartsson har varit ganska blek och Ekberg är inte en färdig kanspelare. Hyffsat säker i läget men har inte lärt sig vart linjen är, och trampar över alldeles för ofta. Dessutom ganska usel i försvaret. Det tar tid att lära sig spela etta på ett bra sätt. Ekberg ska givetvis med till EM, men har mycket kvar att lära.


Slutligen några ord om Kim Andersson. Ska man verkligen få ledigt en hel turnering bara för att man blivit pappa? Pappadagar hör inte proffslivet till, såvida det inte är födsel mitt i turneringen. Dessutom spelas Super Cup i Tyskland, och det är ändå där Kim spelar till vardags. Tycker inte förbundskapterna att det är viktigt att spela ihop truppen inför EM?


Ny omröstning till höger. Din chans att hjälpa förbundskaptenerna. 

Ovido - Quiz & Flashcards