avbytarbänken

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av avbytarbanken - 8 januari 2010 14:23

Efter en knackig start har Sävehof fått upp ångan, och kommer bli ännu bättre.


Avbytarbänken var relativt rätt ute när det inför säsongen förutspåddes att förlusten av Fahlgen skulle ta tid att kompensera. Fritzon fortsätter att få inspelen, men mittniopositionen är inte längre lika farlig.


Alexander Stenbäcken har tagit ett jättekliv framåt medan Emil Berggren verkar ha gått i dvala. Om bara Rustan kan komma fram till vad som hämmar Berggren så kan Sävehof utnyttja ett rejält sparkapital.


Den inte helt lyckade inledningen av serien har under den senaste tiden förbytts till resultat som vi är mer vana vid, och Sävehof kommer troligen bli vårens lag i Elitserien. Om Sävehof lyckas vinna i Nolhagahallen så kommer de att toppa tabellen efter grundserien. I vilket fall kommer Sävehof att gå in i slutspelet som gruppetta.


Sävehofs återstående program;


Drott h

Helsingborg b

Kristianstad h

Alingsås b

Lugi h

Lindesberg b

Redbergslid h

Malmö b

Ystad h

Hammarby b


Alingsås borta blir ingen enkel match, inte heller Malmö och Hammarby i de sista omgångarna. De två lagen kommer att slåss om de sista platserna i slutspelet. Även Ystad kommer ge allt för en stark position inför slutspelet.

Av avbytarbanken - 8 januari 2010 13:35

Avbytarbänken är kanske inte alltid så bra på att ge en klapp på axeln, men nu känns det verkligen befogat.


Bloggkollegan Stürmerfoul har sedan bloggens start följt den danska ligan, vid sidan av Elitserien. Den senaste veckan har bevakningen intensifierats i och med den skrala ekonomin i vissa klubbar, och sammanslagning av andra klubbar.


Mycket uppskattat att i sammanfattande inlägg kunna följa utvecklingen i Danmark, utan att själv behöva traggla sig igenom danska tidningar.

Ovido - Quiz & Flashcards