avbytarbänken

Alla inlägg den 20 januari 2010

Av avbytarbanken - 20 januari 2010 22:18

Sverige gjorde ikväll en bättre match än mot Slovenien. Dessvärre räcker det inte att bara spela ett snäpp bättre mot ett av Europas bästa lag.


Framförallt var det ett gäng idiotutvisningar, med Tobias Karlsson i spetsen, som gjorde att Sverige inte kunde matcha Polen. Alltför många minuter spenderades i numerärt underläge, och kanske var det de slitsamma undertalen som gjorde att Sverige inte heller idag orkade hela vägen. För inte kan det väl vara fel på orken?


På vänsterniopositionen har Staffan och Ola gjort ett bra val. Larsson har spelat bra och du Rietz gjorde en stark första halvlek. I kombination med andra halvlek blir betyget klart godkänt.


På högersex finns däremot mer att önska. Lennartsson har passerat bäst före-datum och Ekberg gladde inte. Underligt att en spelare med så (relativt) dålig spänst spås en sådan lysande framtid. Ekberg har inte förmåga att hoppa förbi målvakterna. Han ska dock ha den ena platsen på kanten, men det hade varit roligare att se Enström som ett komplement.


Nu måste Sverige slå Tyskland, men även om vi gör det så blir det inga poäng med till mellanrundan. En mellanrunda som ju kan komma att avgöra Sveriges OS-öde.

Av avbytarbanken - 20 januari 2010 10:50

Aybytarbänken och Stürmerfoul har under en längre tid varit relativt ensamma bland handbollens "hobbybloggare". Nu har dock en "konkurrent" dykt upp.


http://sidled.wordpress.com/ är adressen till den nya bloggen. Bloggen verkar ha sett dagens ljus i måndags och handlar hittills mest om EM. Återstår att se om skrivarkollektivet sidled är en dagslända eller om bloggen orkar hålla igång en längre tid. Förhoppningsvis är skribenterna beredda att skriva även om Elitserien och därigenom ge tidigare nämnda bloggar lite sund konkurrens. Krönikan Namnet som aldrig bär frukt rekomenderas varmt.

Av avbytarbanken - 20 januari 2010 10:35

Äntlligen lite läsning för den som väntar på att matchen ska starta. Ystads IF har till stora delar fattat hur ett program ska läggas upp.


Avbytarbänken är inte helt säker, men det verkar som att Ystads program ges ut som en bilaga i Ystads allehanda. Detta påverkar inte själva omdömet om programet, men är ett mycket smart sätt att nå ut till många potentiella åskådare.


Formatet och pappret är som vilken kvällstidning som helst, och det enda problemet med det är trycksvärtan. Således inget att anmärka på. Mängden matchunik text toppar tabellen och programet ger överlag ett proffsigt intryck. På minussidan finns en något rörig layout och att laguppställningarna känns inklämda i ett hörn. Mycket reklam vägs upp av mängden redaktionell text.



Format: Tabloid

Sidor: 12

Reklam: 8

Info: 1

Redaktionell text: 2

Matchunik text: 2

Layout: 3

Helhetsintryck: 4


Totalt: 4

Av avbytarbanken - 20 januari 2010 10:29

Det tar ibland ett tag att få tummen ur r***n, men nu finns en mailadress för kontakt med Avbytarbänken.


Det är underligt hur många hotmail/live-konton som är upptagna. Vad använder folk allehanda underliga kombinationer till. Efter lite testande hittade ivf Avbytarbänken en adress som godkändes; avbytarb@hotmail.com


Avbytarbänken tar gärna emot feedback, tips mm via mail. Vill ni kommentera innehållet i inläggen så är det dock alltid roligast med en kommentar i bloggen.

Ovido - Quiz & Flashcards