avbytarbänken

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av avbytarbanken - 17 januari 2010 14:34

Göteborgs enda bidrag i högsta serien har svarat för en stark första halva och kommer högst troligt spela slutspel till våren.


Avbytarbänken spådde inför säsongen att RIK inte skulle räcka till slutspel och därför ville spela till sig en kvalplats, för att få in mer publikintäkter. Nu verkar det istället som att laget kommer att få sina extra hemmamatcher i ett slutspel.


RIKs unga garde har imponerat och presterat bra handboll. Oräddhet och mod att misslyckas har varit adelsmärken, medan vissa matchers djupa svackor har varit det mest negativa. Inga längre svackor har dock funnits och RIK ligger därför med bra i tabellen på en sjätteplats.


Kanske dras RIK in i kampen om sista slutspelplatsen men laget löser det och slutar sexa eller sjua. Semifinal blir det dock inte.


RIKs återstående matcher:


Malmö b

Ystad h

Hammarby b

H 43 h

Guif b

Skövde h

Sävehof b

Helsingborg h

Kristianstad b

Alingsås h


H 43, Skövde och Helsingborg i Lisebergshallen är matcher som måste vinnas. I bortamatcherna mot Malmö, Hammarby, Guif och Kristianstad behövs 3-4 poäng för att inte tappa mark mot de främsta konkureterna om de tre sista slutspelsplatserna.

Ovido - Quiz & Flashcards