avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Ystad, till slut

Av avbytarbanken - 6 april 2010 20:43

Med tio minuter kvar såg det ut som att grupp 1 skulle leva in i sista omgången. Nu blir det istället en kamp om förstaplatsen.


Inför sista omgången behöver Ystad vinna borta mot Sävehof med sex mål för att ta förstaplatsen. Eller så behöver Sävehof förlora med sex för att slippa förstaplatsen. Ni som följer serien har redan förstått att Sävehof kan välja motståndare. Om även Ystad föredrar andraplatsen så kan matchen bli lätt parodisk.


Nu verkar det dock som att matchen Sävehof - Ystad kommer att spelas på söndag. Lag i den andra slutspelsgruppen har reagerat på det osportsliga i att grupp 1 avgörs dagen efter grupp 2. Problemet var att Hammarby inte kunde spela hemma på söndagen. De båda matcherna i grupp 1 påverkar nu inte varandra och kan därför spelas på olika dagar. Hammarby - Malmö borde även den kunna spelas på söndag. Räcker med en normalstor gymnastikhall för att få in de hundratalet åskådare som lär dyka upp till den betydelselösa matchen.


Starkt av Hammarby att orka gå ifrån till fyramålsledning i andra halvlek. Lika starkt av Ystad att vända tillbaka. Seifert klev fram när det behövdes, men snacket om att han är seriens bästa vänsternia borde sluta omgående.

 
 
Ingen bild

!

6 april 2010 21:54

"Seifert klev fram när det behövdes, men snacket om att han är seriens bästa vänsternia borde sluta omgående" Du men väl OCH istället för MEN?
Förstår att du menar att Bliznac är bättre, men han levererar ju inte och är direkt dålig bakåt. Möjligtvis skulle en skadefri och mentalt reparerad Ekdahl Du Rietz kunna vara bättre än Seifert. 1-1 på Malmö Stadion ikväll. Å frös gjorde vi.

 
Ingen bild

jim

6 april 2010 23:05

Vore det inte grymt skoj om elitserie o allsvenskalag o övriga lag kunde börja skriva om "sina" handbollslag på svenskafans.com? Gillar den sidan skrapt men har förvånats över att inte handboll tagit plats där. Kanske HEH kunde lämna ut en önskan att lagen ska försöka hitta folk som skriver om sina lag inför nästa säsong. Ju mer som skrivs om handboll på fler ställen desto större intresse både i media o hos vanligt folk. Sen ska ni som skriver bloggar givetvis fortsätta. Men mer handboll på fler ställen gör allt bara mer intressant.

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

7 april 2010 10:20

Nope, hade ingen speciell spelare i åtanke. Har nu sett Seifert i ett gäng matcher och tycker att han är överskattad. Som mittnia och passningsspelare får han många plus. Skyttemässigt, rakt upp stillstående och vika kroppen åt vänster, inte lika rolig. En mycket kompetent spelare är han, men inte Avbytarbänkens förstaval på vänsternio.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

!

7 april 2010 10:52

OK, jag trodde att ditt förstaval var Bliznac med tanke på ditt favoritlag AHK. kanske är det Lönn som är din favorit? Han har gjort en fin säsong. I mitt tycke är dock Seifert seriens bästa spelare. Bäst på assist, bra bakåt, komplett pådrivare, ok genombrott och bra skott.
Keep up!

 
Ingen bild

Tuntankarn

7 april 2010 19:24

Warvne

 
Ingen bild

!

8 april 2010 12:49

Just det...han glöms bort när LIF fallit igenom...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards