avbytarbänken

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Seriens bästa vänstersexa

Av avbytarbanken - 27 april 2010 20:43

Ekh har i sin blogg en pågående omröstning om Elitseriens nummer ett på vänstersex. Avbytarbänken vill tillföra kandidater.


På tidigare positioner har läsarna kunnat rösta på ett helt koppel kandidater. På vänstersex har antalet alternativ bantats till fyra. Dessa fyra är Tholin, Lövgren, Robert Johansson och Philip Nilsson. Kanske finns seriens bästa vänsterkant bland dessa, men Avbytarbänken saknar minst ett par namn.


Positionen i fråga känns denna säsong  ganska svag. Ingen spelare har stått ut på ett extraordinärt sätt. Just därför borde det finnas plats för fler kandidater. Avbytarbänken vill föra fram två.


Niklas Gudmundsson i Lugi är fröjd att se. Har visserligen varit skadad men tillhör ändå toppen i positionen. Har dessutom ett större register än de flesta kantspelare i serien.


Charlie Sjöstrand i Alingsås hade i många andra lag spelat mer än han gör i Alingsås. Den delade speltiden ligger Sjöstrand i fatet, då antalet mål blir färre. Även Sjöstrand har ett bra mycket bredare register än t.ex Tholin och Lövgren.


Kanske finns det fler som borde vara valbara. Att Avbytarbänken gör ett inlägg i egen blogg istället för kommentar hos Ekh beror på att en kommentar i så fall hade hamnat under ett inlägg som handlar om något helt annat. Ungefär samma personer läser bloggarna och inlägget här får därför samma innebörd.

 
 
Ekh

Ekh

27 april 2010 22:09

Jo men Niklas G spelade för lite för att vara aktuell, Charlie anser vi inte vara någon möjlig kandidat. De fyra som vi angivit är de klart bästa i serien. Det ser ut som Tholin vinner och det är i sådana fall soklart

http://evertekh.se

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

27 april 2010 22:36

Avbytarbänken ser inte Lövgren som en kandidat, men smaken varierar. Tholin kan kontra, och ibland skjuta på insidan.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

!

27 april 2010 22:40

Gummi i vanliga fall bäst. För lite speltid i år. Charlie? Kom igen....en riktig dussinlirare som tex hade varit trea på positionen i flera klubbar.

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

27 april 2010 23:03

Avbytarbänken menar inte att Charlie är bäst i serien, men att han borde vara en av kandidaterna. Bättre procent än samtliga fyra kandidater. Dussinlirare? Tror många skulle välja Charlie före samma kandidater.

Men ändå. Gummi bäst totalt sett.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

!

28 april 2010 08:30

OK, då förstår jag. Delar dock inte åsikten att Sjöstrand skulle tillhöra de bättre på positionen. I Skåne mest känd för gnällig blogg och att han otroligt nog skaffat sig agent.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av avbytarbanken - 1 februari 2011 08:48

Två fullspäckade handbollsveckor slutade för svensk del med en fjärdeplats. En fjärdeplats som kan ses i många olika ljus. Framförallt ska spotlighten sättas på det faktum att Sverige återigen är att räkna med i den internationella topphandbollen. Sv...

Av avbytarbanken - 11 maj 2010 14:33

Silly season i all ära, men ny tystnar elithandbollen för ett tag. Så gör även Avbytarbänken. Inte för ett tag, utan för gott.   Efter moget övervägande har personen bakom Avbytarbänken tagit beslutet att sluta blogga.   Bloggen startades av ...

Av avbytarbanken - 10 maj 2010 17:04

Avbytarbänken var lite för snabb med att avskriva Petter Hansson från Alingsås HK.   Nu har nämligen Hansson skrivit på för 2+1 år med Alingsås. I Avbytarbänkens tycke en stark värvning som kommer komplettera Mikael Aggefors på ett bra sätt. ...

Av avbytarbanken - 9 maj 2010 20:33

Är det inte ovanligt tyst i media efter gårdagens finaler?   Kanske beror det på att "fel" lag vann finalerna. Sävehofs hemmatidning är Partille Tidning. Utkommer någon gång per vecka och finns inte på webben. Göteborgs-Posten gör sällan några st...

Av avbytarbanken - 8 maj 2010 23:25

Enligt AoH är poolindelningen inför nästa säsong klar.   Notisen menar att det blir 33 omgångar istället för 28. Avbytarbänken hävdar att det blir 32 omgångar, och att det denna säsong spelades 26. Det är dock inte huvudnyheten. Poolerna ser ut ...

Ovido - Quiz & Flashcards