avbytarbänken

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av avbytarbanken - 16 mars 2010 18:53

Läsarantalet fortsätter att öka lavinartat. Därav en liten undring.


Svara gärna på omröstningen till höger. Tack!

Av avbytarbanken - 16 mars 2010 18:19

Det har redan berörts i andra handbollsforum, och nu har även Avbytarbänken tagit del av ryktet.


Det som är på gång kan komma att ställa saker och ting på ända ganska rejält. Samtidigt som det för en gångs skull visar att handbollen vill tas på allvar.


Avvaktar med tankar kring händelsen tills nyheten blir offentligt .

Av avbytarbanken - 16 mars 2010 15:30

Avbytarbänken har för avsikt att serva alla läsare med kompletta slutspels- och kvalgrupper bara minuter efter att sista matchen är avblåst.


Grupper, bonuspoäng och inbördes möten. Allt presenteras snabbt och enkelt på onsdag kväll. Under torsdagen kommer Avbytarbänken att ge sin syn på grupperna och även tippa slutspel och kval.

Av avbytarbanken - 16 mars 2010 11:25

Avbytarbänken har tidigare vädrat sina åsikter om det nya slutspelet, och nu senast om hemmafördelen i semifinalerna. Medhåll kommer från E-tuna.


Folket-krönikören Rolf Andersson delar i mångt och mycket Avbytarbänkens åsikter. Andersson tar även upp samma(!) exempel som Avbytarbänken på den underliga situation som kan uppstå i semifinalen om ett lågt rankat lag tar sig upp på första plats.


Rolfs tankar kan läsas här: http://folket.se/sportfolket/1.655229

Av avbytarbanken - 16 mars 2010 11:12

Igår hände något med Avbytarbänkens läsarsiffror. De rakade i höjden och nådde en tidigare ej uppnådd nivå. Förklaringen kom nu på morgonen.


Avbytarbänken funderade först på om Stockholmshandbollen hade spillt över ett gäng läsare. I den bloggen fanns dock ingen länk publicerad under dagen. Hade HEH kanske publicerat länk under Handboll i media? Icke.


Det var dock under ovan nämnda rubrik som svaret hittades idag. SHF har lagt upp en länklista till handbollsbloggar, och det verkar som att det är Avbytarbänken som går hem hos förbundet. Varken Stürmerfoul eller Stockholmshandbollen finns med, däremot storheterna Axnér och Flinck.


Avbytarbänken råder övriga hobbybloggare att skicka ett mail till SHF, vilket de uppmanar till om man vill länkas från SHF.

Ovido - Quiz & Flashcards