avbytarbänken

Alla inlägg den 30 mars 2010

Av avbytarbanken - 30 mars 2010 23:07

Det finns uppenbarligen en stor handbollsblogg till, mellansvenskhandboll.


I förbifarten har bloggens namn förekommit i andra forum, men Avbytarbänken har aldrig riktigt snappat upp namnet. Idag har mellansvenskhandboll hittills haft fler läsare än Avbytarbänken, vilket givetvis måste betyda att bloggen är läsvärd.


Plötsligt ligger tre handbollsbloggar på topp tio över de mest lästa bloggarna. Snart tar vi över världen =)


mellansvenskhandboll.bloggagratis.se är adressen.

Av avbytarbanken - 30 mars 2010 13:39

Enligt GP kommer RIK i morgon att få klartecken för ytterligare en elitsäsong.


Siffrorna som presenterats för licensnämnden ska tydligen vara starkare än föregående säsong. Med tanke på att Hammarby fick godkänt så vore det en smärre skandal om inte Redbergslid får spela vidare i Elitserien.


Endast tre lag kommer alltså att avancera från kvalserien.

Av avbytarbanken - 30 mars 2010 12:11

Så blev det till slut en förlorande tränare som hamnar i Ystad nästa säsong.


Avbytarbänken tror inte att Pelle Käll var den primära orsaken till H 43s debacle i Botkyrka. Ändå får ha nu ta smällen. Inte fel, men tidpunkten är illa vald. Nu fortsätter ändå Westerlund, så spelet lär inte bli förändrat. Vad vann man på det?


Att lednignen väntar tills nu med att sparka Käll kan ha flera föklaringar. Att H 43s ledning inte direkt är snabba i vändningarna har vi dock sett under säsongen. Inga värvningar trots tidiga skador, men föreningen är lite förlåtna med tanke på att ekonomin bevisligen var usel.


En annan förening som inte verkar vara snabba i vändningarna är Lugi. Uppenbarligen har de inte börjat prata kontrakt med spelarna förrän nu efter säsongen. Inte så konstigt att Forsmoo betämde sig tidigt för Skövde. På tränarsidan får Sandgren gå. Borde han inte ta assisterande med sig? Kanske är Zanotti en go gubbe att ha i gänget, och det handbollsmässiga är Sandgrens ansvar.


*******

Förövrigt har Charlie Sjöstrand nu förlängt med Alingsås, 2+1 år. Avbytarbänken skriver inte ofta om damhandboll, men Sjöstrands förlängning kan väl tyda på att sambon Wikensten inte blir proffs nästa säsong.

Ovido - Quiz & Flashcards