avbytarbänken

Alla inlägg den 2 maj 2009

Av avbytarbanken - 2 maj 2009 14:24

GT/Expressen har idag en helsida handboll - Slutspelsextra.


En större artikel som handlar om Robert Johansson som "är sitt Sävehof troget". Många lagkamrater sticker utomlands, men Johansson spelar kvar. Vilken hjälte!


Knappast. Sanningen är väl att Johansson inte är tillräckligt bra för att väcka intresse hos danska och tyska klubbar. Efter så många säsonger i ett av sveriges två bästa lag så borde anbuden ligga på hög. All heder åt en hyffsad elitspelare, men skulle det skrivas artiklar om alla spelare som inte får proffskontrakt så skulle tidningarna vara fulla av handboll...och det vore iofs inte fel.


Lilla artikeln behandar Alingsås målvakt Daniel Svensson, som gjort bra insatser i sina slutspelsinhopp då Kappelins form sviktat. Verkar inte som att Svensson får förlängt i Alingsås och hetaste spåret är tydligen Aranäs. Jag tror det är bra för Svensson att gå neråt för att komma uppåt. Att sitta bakom Kappelin i ytterligare en säsong kan inte vara bra för utvecklingen. Bättre då att dominera i en lägre serie och sedan få möjlighet att spela i en annan Elitserieförening.


Gissningsvis försöker Alingsås få "hem" Daniel Bergqvist från Önnered. Bergqvist har varit en av Allsvenskans bästa målvakter och med en säsongs elitträning och spel kan han vara redo att ta över när Kappelin blir proffs.


Ovido - Quiz & Flashcards