avbytarbänken

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av avbytarbanken - 21 maj 2009 11:41

Richard Larsson är aktuell för tyska andraligalaget Post Schwerin.


Om det blir en övergång kan LIF få det svårt till hösten, då Larsson är väldigt viktig för laget. Sebastién Ehnevid hade förvisso samma räddningsprocent (39) som Larsson under säsongen, men Larsson är nummer ett. Enda räddningen för LIF är att Ehnevid tar ett kliv framåt eller att Larsson ersätts med en minst lika bra målvakt.


För Lindesbergs skull får man hoppas att det stannar vid provspel för Larssons del. 

Av avbytarbanken - 21 maj 2009 11:30

Så har Tumba återigen igen kritiserat en annan klubb för att inte ha meddelat dem om eventuella spelarövergångar.


Denna gång handlar det om två damspelare som hade fått ok att träna med Spårvägen. Istället åkte tjejerna till Finland och spelade med Spårvägen, vilket gör att Tumbas sportchef Stefan Högquist nu kritiserar Spårvägen i en skrivelse publicerad på damhandboll.nu och alltomhandboll.nu.


Spårvägens ordförande Kicki Jälmestål slår ifrån sig kritiken och menar att spelarna fått ok från en styrelseledamot i Tumba. Vidare menar hon att Högquist ljuger när han skriver att hon inte ville prata om ärendet i telefon.


Ord mot ord, och en riktig soppa.


Det här är andra gången på en dryg vecka som Tumba inte anser sig vara informerade om att andra klubbar vill ha deras spelare. En rad sådana här ärenden dyker upp varje säsong och avbytarbänken funderar på hur internkommunikationen fungerar i våra svenska elitklubbar. Vet verkligen elitansvarige och/eller ordförande vad enskilda styrelseledamöter gör?


Med tanke på att situationerna gång på gång uppstår så får nog svaret anses vara, nej.

Ovido - Quiz & Flashcards