avbytarbänken

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av avbytarbanken - 6 maj 2009 18:33

Daniel Johansson har förlängt med Guif. En väldigt viktig pusselbit för att Guif ska kunna fortsätta rida på framgångsvågen även nästa säsong. Lucau lär försvinna. Spanien var senaste ryktet. Lucau har varit på drift förrut, inom Elitserien. Gissar att han vill ha mer speltid än han vågar uttrycka i pressen.


Mannen med elithandbollens kanske mest svårtstavade efternamn, Dennis Bahtijarevic, blir tränare i Trelleborg. Klubben ville givetvis behålla Dennis, och Dennis har nog inget emot att fortsätta få det mesta betalt av klubben, inklusive p-böter.

Av avbytarbanken - 6 maj 2009 13:54

Att Magnus Lindén lägger ner Elitsatsningen har varit klart några dagar, men har inte kommeterats av Avbytarbänken.


Förlusten av Lindén gör att den bredd som jag tidigare ansåg YIF ha smalnar en del, men bredden är inte dålig för det. Tyckte Lindén gjorde en strålande come back efter sin skada och verkade ha mycket mer att ge. Synd för YIF och Elitserien att han slutar.


Även Alingsås verkar tappa en viktig pjäs. Elitseriens bästa försvarare Gustav Rydergård är enligt ett rykte på Legos ryktesblogg (aoh.bloggagratis.se) klar för Bundesligaklubben Melsungen. Att Rydergård inte förlängt med Alingsås har inte varit någon hemlighet men att han nu skulle vara definitivt förlorad är en nyhet. 

Ovido - Quiz & Flashcards